Jump to content

[Stiri Sport] Jucătorul meciului”. Fotbalistul remarcat după Dinamo - Oțelul + Previziunea cu care Prunea i-a lăsat ”mască” pe toți


Dany
 Share

Recommended Posts

Dinamo a deschis scorul rapid, grație reușitei lui Dennis Politic (3), din centrarea lui Hakim Abdallah. Gălăţenii au restabilit egalitatea prin Alexandru Mihai Pop (17 - penalty), dar ”Câinii” au intrat la pauză în avantaj, după golul lui Eddy Gnahore (34), din pasa aceluiaşi Abdallah.Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic a închis tabela prin golul lui Hakim Abdallah (81 - penalty). Dinamo a obţinut a şasea sa victorie din acest campionat, ultimele două consecutive. De partea cealaltă, Oţelul are un singur succes în precedentele şase etape, două remize şi trei eşecuri.

 

Florin Prunea a remarcat evoluția lui Eddy Gnahore, aflat la primul gol în SuperLigă. Fostul internațional a fost ”vrăjit” de prestația per ansamblu a trupei din ”Ștefan cel Mare” și a transmis că, în cazul în care va continua pe aceeași linie, Dinamo s-ar putea salva de la retrogradare chiar și fără să treacă prin emoțiile barajului, spre surprinderea tuturor.

Dinamo a dominat partida, până în ultimele 5 minute, când a intervenit o cădere din punct de vedere fizic. Gnahore e clar jucătorul meciului, alături de Abdallah.

Un fotbalist foarte bun, un real câștig. Dinamo îmi lasă impresia că, dacă va continua în același ritm, o să se salveze și fără baraj.

rsDPDdW.png

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

XbbQxtO.gif Supervisor | Designers

XbbQxtO.gif TeamSpeak 3 CsGlobal Romania - Ts.CsGlobal.Ro

XbbQxtO.gif In cazul in care intampini o problema pe TeamSpeak 3 iti recomand Camera de Asistenta Tehnica

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

rsDPDdW.png

zxA6gBB.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dany locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...