Jump to content

[Stiri Sport] Andrei Nicolescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Dennis Politic, accidentat în Dinamo - Oțelul 3-1


Dany
 Share

Recommended Posts

Dinamo București a câștigat meciul cu Oțelul Galați de pe teren propriu, scor 3-1, în etapa cu numărul 26 din Superliga României.

 

Dinamo a profitat de rezultatele favorabile din această etapă și s-a apropiat la cinci puncte de Poli Iași și FC Voluntari, echipele de pe locurile 13 și 14. Practic, pozițiile care asigură prezența la barajul pentru promovarea/menținerea în Superliga României.

Andrei Nicolescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Dennis Politic

Dennis Politic (23 de ani) s-a numărat printre marcatorii echipei lui Zeljko Kopic și a ajuns la șase reușite în acest sezon, fiind golgheterul echipei în Superliga.

Mijlocașul nu a încheiat meciul pe teren și a ieșit accidentat în partea secundă, fiind înlocuit cu Dani Iglesias. Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei, a dezvăluit că Politic a efectuat deja un RMN și așteaptă rezultatul final, pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

„Suntem un pic atenți să vedem ce s-a întâmplat cu Politic. O să vedem azi cât de repede îl putem recupera. Pare să fie o micro leziune. Deja a făcut RMN-ul, așteptăm rezultatul”, a spus Andrei Nicolescu.

”Câinii” au ajuns la 22 de puncte, au urcat pe penultimul loc și se pregătesc pentru următorul meci, pe care-l vor juca în deplasare, cu CFR Cluj. Apoi urmează meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, deplasarea de pe terenul lui Poli Iași și ultimul meci, cu UTA, de ”acasă”.

Practic, în afară de meciul din Gruia, Dinamo își va măsura forțele cu echipele din a doua parte a clasamentului.

rsDPDdW.png

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

XbbQxtO.gif Supervisor | Designers

XbbQxtO.gif TeamSpeak 3 CsGlobal Romania - Ts.CsGlobal.Ro

XbbQxtO.gif In cazul in care intampini o problema pe TeamSpeak 3 iti recomand Camera de Asistenta Tehnica

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

rsDPDdW.png

zxA6gBB.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dany locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...