Jump to content

[Stiri Sport] Horațiu Moldovan, ținta ironiilor în urma videoclipului postat de Atletico Madrid pe rețelele sociale


Dany
 Share

Recommended Posts

Românul a ajuns la Atletico Madrid la finalul lunii ianuarie, după ce spaniolii au achitat clauza de reziliere a portarului în valoare de 800.000 de euro.

Horațiu Moldovan a fost transferat la Atletico Madrid pentru a fi rezerva lui Jan Oblak, goalkeeper-ul de mare clasă al Sloveniei care e cotat la 35 de milioane de euro de site-urile de specialitate și care mai are contract cu spaniolii până la finele stagiunii 2027/28.

Horațiu Moldovan, ținta ironiilor în urma videoclipului postat de Atletico Madrid pe rețelele sociale

Atletico Madrid a postat recent pe platforma Twitter/X un videoclip cu Antoine Griezmann îmbrăcat la patru ace, care și-a făcut apariția în autocarul madrilenilor. La finalul clipului apare pentru câteva secunde și Horațiu Moldovan chicotind.

”Eu sunt Horațiu Moldovan și mă uit cum toți flirtează între ei, iar eu sunt doar un spectator”, a scris un fan pe rețelele social media, ironizând situația în care se află portarul #1 al lui Edward Iordănescu de la naționala României.

Născut la Cluj, Horațiu Moldovan a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum CFR Cluj, FC Hermannstadt, Energiticianul, Ripensia, Sepsi OSK, UTA Arad, Rapid București și Atletico Madrid.

La naționala României a devenit titular incontestabil în preliminariile pentru Campionatul European din 2024. EURO va fi transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO la vară, începând cu 14 iunie.

Președintele lui Atletico Madrid i-a greșit numele lui Horațiu Moldovan

Enrique Cerezo (75 ani), președintele lui Atletico Madrid, a fost cel care l-a introdus pe Horațiu Moldovan la conferința de presă de prezentare. Oficialul madrilenilor i-a transmis și un mesaj portarului român, însă se pare că într-o săptămână a reușit să îi „uite” numele de familie. 

Cerezo a oferit un interviu înainte de meciul cu Valencia și a vorbit despre noile transferuri, iar când a vorbit despre goalkeeper-l român, i-a pronunțat greșit numele de familie, spunând „Montalban” în loc de Moldovan. Nu doar fostul jucător al Rapidului a fost „botezat”, ci și noua achiziție Vermeeren, căruia i-a spus „Bermer”. 

rsDPDdW.png

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

XbbQxtO.gif Supervisor | Designers

XbbQxtO.gif TeamSpeak 3 CsGlobal Romania - Ts.CsGlobal.Ro

XbbQxtO.gif In cazul in care intampini o problema pe TeamSpeak 3 iti recomand Camera de Asistenta Tehnica

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

rsDPDdW.png

zxA6gBB.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dany locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...