Jump to content

[Sport] Ilie Dumitrescu a avut un sfat pentru Gigi Becali ” Când scoți un jucător valoros la pauză... ”


Adi
 Share

Recommended Posts

aGFzaD1iMmYzZGE0NjVmZjYzNDlmMjJkMjljYTdjZWE4YjhhOQ==.thumb.jpg

”E important să știi arta de a gestiona un lot valoros. Când scoți un jucător valoros la pauză... Poate Cordea a început ca titular și este scos la pauză.
I s-a părut lui Gigi că nu se ridică la un nivel foarte bun, hai, pe bancă. Încet, încet, îi iei din personalitate, nu mai are aceeași încredere. La fel s-a întâmplat și cu Florinel Coman, a trecut prin același proces de rotație.
Edjouma, la fel. Îmi aduc aminte că a fost scos la pauză după ce a dat două pase incredibile. Aici cred că trebuie să mai lucreze Gigi, la aspectul ăsta, să gestioneze mai bine relația asta.
Trebuie să se pună și în pielea jucătorilor, nu doar să execute lumea ce comandă el. Trebuie să gândească mai departe de reacția pe care o are el la pauză cu schimbările lui

FCSB, mai bună în repriza doua. Florinel Coman și-a intrat în joc. Nu foarte mulți jucători s-au ridicat la un nivel foarte bun de la FCSB. Olaru, mai bine pe final de primă repriză și în repriza a doua. În rest, e greu să remarci. Compagno, combativ, dar fără realizări. Pe final, echipa mai periculoasă a fost FCSB”,

a declarat Ilie Dumitrescu.

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...