Jump to content

[Stiri Sport] A fost în tribune la Universitatea Cluj - FCSB și a dat verdictul


Dany
 Share

Recommended Posts

În vârstă de 35 de ani, Mihaela Evi, fostă jucătoare de handbal, a fost nevoită să renunțe la cariera de sportivă la doar 20 de ani din cauza problemelor de sănătate.

În prezent, Mihaela Evi antrenează formația de junioare a celor de la Gloria Bistrița. Pe lângă pasiunea sa, handbalul, fosta sportivă merge și la meciuri de fotbal, iar ultimul la care a participat a fost cel de luni seara, dintre Universitatea Cluj și FCSB (0-0).

"Turism sportiv. Cam asta fac eu în vacanțe de când a crescut Claudel (n.r. fiul său) și joacă FIFA. Bine, cred ca îmi era destinat și prin prisma meseriei, pentru ca am călătorit în toată lumea și în toată Europa, dar am vizitat mai mult săli de sport, și mai nou, stadioane.
 

Avem și o colecție de tricouri, suveniruri din fiecare oraș pe care îl vizităm, cu echipa de fotbal/handbal.
Ultimul intrat, tricoul celor de la U Cluj, echipa pe care o simpatizez. Are suflet (n.r. emoticoane albe și negre)", a scris Mihaela Evi, pe Instagram.

Mihaela Evi: ”Pe moment, mi-a fost ușor să renunț la handbal, dar după câteva luni a început să îmi lipsească”.

Născută în București, Mihaela Evi și-a dorit să-și facă un nume în handbal la Târgu Mureș, dar accidentările și mediul nepotrivit au forțat-o să lase în urmă ceea ce iubea cel mai mult. La scurt timp, a înființat un club în orașul său ”adoptiv” și a devenit o antrenoare de succes, cu titluri naționale și internaționale. 

”Mi-am petrecut o parte importantă a copilăriei și a adolescentei mele în cantonamentele echipelor naționale. Am fost un copil foarte pasionat, dar din păcate am făcut cel mai important pas, trecerea de la junioare la senioare, greșit. Născută și crescută în București, la 18 ani am fost nevoită sa fac pasul către o echipa de senioare. Am ales Târgu Mureș, pentru că la vremea aceea era o echipa nou-promovată în prima ligă și am fost sfătuită că acolo voi avea ocazia să joc mai mult, junioară fiind.

La echipă s-au schimbat câțiva antrenori într-un termen foarte scurt, iar după o perioadă m-am și accidentat, am suferit o operație. Din cauza mediului greșit în care eram, am început să am și niște probleme cardiace, îmi creștea periodic tensiunea, iar în momentul în care am ajuns la un specialist mi-a recomandat să renunț la sport pentru că eram mult prea tânără să dezvolt astfel de probleme.

Mi-a fost ușor să renunț la momentul ăla, ba chiar m-am simțit eliberată. Dar după câteva luni, a început să îmi lipsească handbalul. La Târgu Mureș l-am cunoscut și pe soțul meu, fost sportiv și el”, a declarat Mihaela Evi pentru digisport.ro.

rsDPDdW.png

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

XbbQxtO.gif Supervisor | Designers

XbbQxtO.gif TeamSpeak 3 CsGlobal Romania - Ts.CsGlobal.Ro

XbbQxtO.gif In cazul in care intampini o problema pe TeamSpeak 3 iti recomand Camera de Asistenta Tehnica

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

rsDPDdW.png

zxA6gBB.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dany locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...