Jump to content

Alexia Căruțașu, gata să ridice trofeul Challenge Cup la doar 17 ani! Finala cu Alba Blaj


Dany
 Share

Recommended Posts

Miercuri va avea loc meciul tur al finalei Challenge Cup, Alba Blaj - Sistem9 Yeșilyurt Istanbul, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 4. Vedeta formației din Turcia, românca Alexia Căruțașu (17 ani), a prefațat ultimul act într-un scurt interviu acordat pentru digisport.ro.
Alexia Căruțașu, gata să ridice trofeul Challenge Cup la doar 17 ani! Finala cu Alba Blaj va fi în direct la Digi Sport 4
"Mă simt minunat pentru că am ajuns până aici. Faptul că vom juca în finală ne dă mai multă încredere, simțim că putem face și mai mult de atât. Nu pot să spun că această dublă cu Blaj va fi specială, fiecare meci în parte este special într-un fel sau altul.
Depinde de ele dacă vor fi mai atente la mine, de tactica meciului. Eu primesc mereu cele mai multe pase, datorită postului, și sunt urmărită atent de adversare. Câștigarea trofeului ar însemna un pas foarte mare în cariera mea și ar motiva echipa și mai mult pe viitor", a spus Alexia Căruțașu, pentru Digi Sport.
Meciul tur al finalei Challenge Cup, Alba Blaj - Sistem9 Yeșilyurt Istanbul, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 4, miercuri, de la ora 18:00.
În final, Alexia a avut și un mesaj pentru tinerii sportivi care visează să evolueze la cel mai înalt nivel, atât în volei, cât și în alte discipline: "Le transmit să muncească pentru visele lor și să practice cu plăcere sportul pe care l-au ales. Asta e cel mai important", a mai spus Alexia Căruțașu, pentru Digi Sport.
Alexia Căruțașu a fost de neoprit în semifinalele Challenge Cup
În penultimul act, Sistem9 Yeșilyurt Istanbul a trecut de THY Istanbul, iar Alexia Căruțașu a punctat pe bandă rulantă. La doar 17 ani, Alexia a reușit să-și treacă în cont 47 de puncte în meciul tur, iar în al doilea joc a obținut 23 de puncte pentru echipa sa.
Alexia Căruțașu se află din 2019 în Turcia, după ce a fost remarcată de gigantul Vakifbank Istanbul. Românca a impresionat la Campionatul Mondial U18, iar turcii au convins-o să facă acest pas.
Anul trecut, Federația Română de Volei a desemnat-o pe Alexia Căruțașu cea mai valoroasă voleibalistă a țării. Este cea mai tânără sportivă din istorie care a obținut acest titlu.

rsDPDdW.png

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

XbbQxtO.gif Supervisor | Designers

XbbQxtO.gif TeamSpeak 3 CsGlobal Romania - Ts.CsGlobal.Ro

XbbQxtO.gif In cazul in care intampini o problema pe TeamSpeak 3 iti recomand Camera de Asistenta Tehnica

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

rsDPDdW.png

zxA6gBB.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dany locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...