Jump to content

[Sport] MM Stoica dezvăluie: un fotbalist de la FCSB e OUT pentru meciul cu Sepsi: ”Îl doare glezna”


Dany
 Share

Recommended Posts

Vicecampioana a ratat șansa de a ajunge la 11 puncte distanță de urmăritoare. Baba Alhassan a fost cel care a deschis scorul în minutul 55, dar FCSB nu și-a putut păstra avantajul până la final. Ionuț Larie a egalat din penalty în prelungiri, în minutul 90+5, stabilind scorul final, 1-1.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că unul dintre jucătorii lui Elias Charalambous a evoluat cu o accidentare. Este vorba despre Octavian Popescu (21 de ani), cel care a fost lăudat de Gigi Becali pentru prestația sa.

Oficialul liderului din Superligă spune că decarul de la FCSB a avut dureri la gleznă. Din această cauză va lipsi în meciul din următoarea etapă, cu Sepsi OSK.

Octavian Popescu, OUT pentru meciul cu Sepsi OSK!

„Meciul ăsta trebuia să îl câștigăm pentru că am fost net superiori, pentru că s-a făcut o greșeală în prelungiri colosală. Pentru noi era extrem de important, de ce: jucam fără Olaru, jucam cu Baba într-o poziție pe care el nu a evoluat și cu care nu era familiarizat, jucam în ultimul rând, dar poate cel mai important aspect pentru noi, cu doi jucători care au făcut sacrificii imense și nu exagerez cu nimic. 

Octavian Popescu joacă, de foarte mult timp, din pregătiri îl doare foarte tare glezna, trebuia să se oprească, să iasă cel puțin o săptămână din antrenamente. Va face asta mâine, deci nu va juca cu Sepsi. 

A jucat cu chinuri pentru că nu era Olaru și trebuia neapărat să joace el, ăsta e un sacrificiu imens. Și nu a jucat rău deloc, pasele lui sunt geniale, doar el poate da pasele astea la momentul ăsta, excepțional”, a spus MM Stoica, la OrangeSport.

În acest sezon, Octavian Popescu a evoluat în 25 de partide pentru cei de la FCSB, reușind să marcheze de trei ori și să ofere două pase decisive.

FCSB, lider în Superliga României

În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la 51 de puncte și este la nouă distanță de următoarele clasate, CFR Cluj și Rapid, după 24 de etape. Farul rămâne pe locul cinci, cu 37 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.

În următoarea etapă, FCSB va juca pe teren propriu cu Sepsi OSK, iar Farul va primi vizita lui Dinamo București.

rsDPDdW.png

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

XbbQxtO.gif Supervisor | Designers

XbbQxtO.gif TeamSpeak 3 CsGlobal Romania - Ts.CsGlobal.Ro

XbbQxtO.gif In cazul in care intampini o problema pe TeamSpeak 3 iti recomand Camera de Asistenta Tehnica

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

rsDPDdW.png

zxA6gBB.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dany locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...