Jump to content

[Sport] "Economicos!" Viorel Moldovan reacționează după modul în care a jucat FCSB cu Sepsi


Dany
 Share

Recommended Posts

Viorel Moldovan a spus imediat după meci că FCSB a jucat pragmatic și a reușit să ia cele trei puncte printr-un joc inteligent. Fostul vârf din Ligue 1 a remarcat replica celor de la Sepsi după golul marcat de gazde, însă susține că formația lui Laszlo Dioszegi nu a reușit să ia cele mai bune decizii în fața porții. 

"Economicos!" Viorel Moldovan reacționează după modul în care a jucat FCSB cu Sepsi 

Moldo-But a scos în evidență și felul în care FCSB a gestionat partea a doua a partidei. 

"Câștigă economicos FCSB, a fost o prestație echilibrată după marcarea golului lui Băluță. FCSB a început foarte bine, Coman a avut o ocazie foarte mare, după ocazia lui Coman, Sespi a avut o periodă foarte bună. 

Reacție bună după golul încasat de Sepsi, dar au avut doar două faze periculoase cei de la Sepsi. Sepsi a jucat cu o echipă decimată. Sepsi a avut inițiativa, a jucat, dar nu a avut 

FCSB a jucat inteligent în repriza a doua, economicos, echipă pragmatică, dar fără a-și crea mari situații. Doar Luis Phelipe și Baba Alhassan au avut ocazii în repriza a doua de a face 2-0. Atacurile celor de la Sepsi au fost neconvigătoare, totul a fost previzibil din partea lor în ultima treime. De asta n-au reușit să aducă creație", a declarat Viorel Moldovan, la televiziunea Prima Sport.

FCSB - Sepsi OSK 1-0

Alexandru Băluță a deschis scorul în minutul 16 al meciului, după ce l-a întins serios pe Ronald Niczuly, portarul celor de la Sepsi OSK, cu un șut elegant la colțul lung, din interiorul careului.

rsDPDdW.png

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

XbbQxtO.gif Supervisor | Designers

XbbQxtO.gif TeamSpeak 3 CsGlobal Romania - Ts.CsGlobal.Ro

XbbQxtO.gif In cazul in care intampini o problema pe TeamSpeak 3 iti recomand Camera de Asistenta Tehnica

▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎  My Profile  ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎

rsDPDdW.png

zxA6gBB.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dany locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...